4 Ekim 2009 Pazar

enfarktüs.

ben şimdi insanın yapması gereken en yüce şeyi yapıyorum. kendimi sorguluyorum ve irdeliyorum. hem de en acımasız soruları dik başlılığımla yanıtlayarak. ben yanlış yaptım. hem de bu tekrarladığım bir yanlışım tüm hayatım boyunca. kendimi açtım o'na. yapmamalıymışım. bunun olmaması için küçüğüm, daha çok düşünmeliydim içimde. ona karşı olan duygularımı daha bir irdeleyip içinde yüzmem gerekirdi, bazen de boğulmam. ama ahmak kafalı ben, bilincim açıkken hatanın üstüne bastım! benliğime yerleşmiş, bu olacaklara karşı duyarsız olma mekanizmasını nasıl değiştireceğimi bilmiyordum, bilmiyorum. daha önceleri bu gibi arkadaşlarımdan uzak durmayı yeğleyip bilimum teknolojiyle iletişmeyi tercih ediyordum. çünkü beni yiyorlardı küçüğüm, beni yiyorlardı.. şimdi ise neyin değiştiğini -zamanın üstümüze basması dışında- bilemiyor, idrak edemiyorum.

algılarım insanların ne olduklarını idrak etmekde çok adım geri gitti. ben geriye, onların atışları çok ilerime düştü. onların egoları galaksiyi kucaklarken benimkiler kendilerini sorguladı. iyi ki o koca egolar ile yargıladım kendimi zamanında. bundan dolayıdır ki ben yüceyim. kendime olan bu yüce duygular ile bende yaşanan arbedelerin rahatlıkla üstesinden gelebiliyorum. ha daha mı az zaman alıyor bu? hayır. sadece "nasıl normale dönerim" hakkında yöntem bilgisine sahibim. sizlere ise ne yazık!

tüm hayatınız şişmekle geçiyor.

asla tebrik ederim'i candan söyleyemeyişiniz sizi sizden götürüyor.

ah canım arkadaşlarım, hep ego kurbanı olmuşsunuz. artık yakınım değilsiniz, hatta hiçbiriniz, evet hiçbiriniz! en yakınım bile en değil. senden de, senden de nefret ediyorum!!!


duyuyor musun? duymalısın, kahretsin! oku, sadece oku.


sizin yüzünüzden midem bulandı.

ve aklımda neler vardı, neler yazdım.

yazarın notu: arkadaş vakit kaybıdır, çok yakın arkadaş çok vakit kaybıdır.

2 yorum:

acu dedi ki...

benim bildiğim kadarıyla 4 tip insan var cinsiyet davranışı açısından. Erkeksi erkek, kadınsı kadın, androjeni erkek ve kadın ve de cinsiyetsiz kadın ve erkek. Sen aseksüelle bunu kastediyorsan yani bedenen kadın ama düşünce tarzın cinsiyet üzerine değilse (mesela ev temizliği kadına özgüdür diyenler erkeksi erkektir veya iş kollarının çoğunu hem erkeğin hem kadının yapacağını düşünüyorsan androjenisindir). Neyse egosentrik insanlar maalesef çok etrafta ve bu kişiler ki bilirsin kendi kişisel eksiklikleri sebebiyle bu tip davranışlarda bulunurlar. Gerçek arkadaşlığı veya sevgiyi yanlış yerde ararsan bulamaman normaldir. Bir de bu şekilde düşün. Cesur olmak ve hayatı birden değiştirmek zor olsa da iyi gelir insana. İnsan önce kendini bilmeli. Yazdıklarına katılmamak elde değil!

Deniz dedi ki...

o sınıflandırdığınız 4 insan tipi mantıklı gelse de inanın ne 4 tipi, milyonlarca tipi.. bense bilmiyorum. hepsinden var. en çok da neyse. daha bunu ben bile bilemiyorum.

ego'ya gelince, hepimiz nasıl tatmin oluyoruz sanıyorsunuz? ego ile tabii ki; yanlış yerlerde şişmeye-doyurmaya kalkışırsak olmaz. bence olmaz.