8 Haziran 2009 Pazartesi

veryansın: edin beni takipp!!


allam çok iğrençsiniz yaa.. nedir bu tripleriniz blog yazıcıları olarak akıl erdiremiyorum. çok boktansınız!! bir de blog yazarları demiyorlar mı kekomançilere.. ne yazarı olm, ne b*kum sanıyorsun kendini.
öncelikle bloguna girişte; 'ay bir süredir yazamıyorum, aman allam yazamicam da elimi kolumu bağladılar ' diyenlerden artık gına geldi. bileklerimi keserim nolur yaz, ölim lan ben sen yoksan, sen ve senin o yazdığın fevkalade şeyler olmasa ben de bi hiçim anasını satim, bi senin için geliyorum buraya.. diye düşündüğümüzü mü sanıyorsunuz?
baktım şöyle bi panelime hesapladım 4/10 u böyle bunların. cidden garipsiniz. bu kadar mı takip edilme/edilmeme korkusuyla yaşıyorsunuz. ne acizsiniz lan. ha aklıselim birileri olsanız dicem adamın/kadının ne derdi var böyle rahatlıyordur. yok. hadi baktım bazıları mahremiyetinden bahsederek ün yapıyor, bazıları sinema bilgisinden bazıları müzik, anı vs vs anlatımlarından primleniyor. sizi hangi kefeye koyim bilemedim. belki çok özele giriyorum ama gerçekten böyle hissediyorum.
neyse.
brenna maccrimmon'u çok seviyorum..
siz de sevin..
efkar basınca oluyor arada bana.. rakı ile iyi gidiyor.

ben bir martı olsam uçsam denizlere
rüzgarlara açsam giderim sehere
her kanadımı çırpışta
gönlüm ninna ni na nay..

10 yorum:

siminya dedi ki...

bende iki cümleye takmış haldeyim "uzun zamandır yazamıyorum blog" ve "canım okuyucu" ha tabi birde "blog yazarı" olayı var ama yerine ne diycez onu bi şey yapsak demeyiz, evet galiba bunu bende kullandım ondan hemen savunmaya geçtim :)

Deniz dedi ki...

hepimiz kullanıyoruz aslında bakma öyle dediğime. ama çoğumuz buna inarak söylemeye başladı, bunaydı tepkim. yazarmış peh.. :)

E. dedi ki...

Ciddi ciddi yazabiliyor olsaydık zaten bloglarda işimiz ne? Kitap falan yazardık. Ama neden blog yazarlığının ciddiye alınmadığını anlamadım. Her blog yazarı illaki zamanını ayırıyor bunun için, zaman bu kadar değersiz mi? Ya da emek var diyelim, bu kadar anlamsız mı bu? Öyleyse anlamsız bulduğumuz bir şey için neden zaman harcıyoruz? Merak yani sadece.

bi dost dedi ki...

ilk defa yapmıştım bunu, "ay yazamıyorum aklıma bişey gelmiyo, nazar değdiriyolar çok yazıyon diyip de" diye başlamıştım son yazıma, ama kimse okumadan sildim :D hakkaten gıcık görünüyo haklısın.. uff çok kötü oldum ama ben şimdi :))

Deniz dedi ki...

SarhoşKedi, çok ciddi yazılar yazalım demiyorum ben. Anlatmak istediğim bu kadar da alaya almanın, yazmış olmak için yazmanın hoş olmadığıydı. İnsanların ne kadar çok okunmak çabası olmasını kanıtlarcasına bu yollara baş vurmaları komik. Beni de güldürüyor. Ama siz kendi pencerenizden istediinizi görebilir, gördüğünüzü kendinize göre yorumlamakta tabii ki hürsünüz.

bi dost; beni anladığınıza sevindim. Sevimli görünmek adına yapılan şeyler çoğu zaman sevimsiz ve itici gelebilir. Bu tarz da onlardan biri bana göre.

E. dedi ki...

Coquettish, anladım demek istediğini. Benim tepkim de ciddiye alınmıyor oluşuydu blog yazarlığının. Tabii ki yazar olmakla blog yazmak çok farklı şeyler.

Kaldı ki 1 ay güncellenmesin bir blog, unutulur gider, kimse de merak edip sormaz sana ne oldu diye. Farkındayız(dır) herhalde bunun. (:

yokamania dedi ki...

Süper...

Deniz dedi ki...

Amanin SarhoşKedi efendim, arayıp sormayı bırakın şurda eğer bayansanız işiniz çok zor. Nitekim bayan yazarların çoğu diğer bayan yazarlarla konuşmaz bile. Bir diğeri de zaten erkeklerin niyeti söylenmese bile bellidir, uçkur hesabı.* Blogdan kız kaldırmak vs vs.

Efkar basmıyor bu gibi şeylerle fekat ortam hazırlanıyor. İsyanlarda olduğum bir günmüş sanırım ki ağzımda küfür çokça.
Neyse ne izleyiciler. Çoğumuzun fikri buymuş, çaktırmayın. shiftikinoktaüstüsteshiftdokuz

*sözüm meclisten dışarı.

Haykoliq dedi ki...

*sözün meclisten dışarı biliyorum da benim ki de dışarı... =)

bende bak bunu anlamıyorum,birçok kadın blog yazarı bundan yakınıyor...Bloglar abazan hücumunda gibi...
Benim asıl merak ettiğim,acaba blog yoluyla kız kaldıran olmuşmudur...Akabinde şu soruları da sormak gerek...

Blogdan kız kaldıracak kadar asosyal bir erkek nasıl olurda blog yazabilir...
O erkeğe tav olan blog yazarının ayküsu kaçtır... =)

Deniz dedi ki...

yahu niçin bu kadar dar alanda kısa paslaşıyorsun Haykoliq. blogdan kız kaldırmanın asosyallikle arasında bir köprü vardır evet; ama buna kesin olarak hüküm getiremezsin. ayrıca asosyal insanlar neden blog yazamasın ki. gayet de herkesten güzel yazabilirler. örneğin teknoloji blogları ve ya kendilerini o asosyalliğe iten nedenleri tema alıp gayet de hoş yazarlar yaa..ni. bilmiyorum belki de anlatamadın.
neyse ne de bundan yakınmamızın nedeni öyle olduğu için. bence sizin de kabul etmeniz gerek. ha siz öyle davranmayabilirsiniz fekat hemcinsleriniz adına genellemeyi bu kadar keskin bir dille kurmanız şaşırtıcı.